Περιέχει μόνο φυσικά συστατικά!
  • Τροξερουτίνη'
  • Κάστανο Ινδιών και φύλλα σημύδας
  • Αιθέριο έλαιο λεμονιού, έλαιο σόγιας και καρύδας
  • Αψέντι, μέντα, χαμομήλι και τσουκνίδα
  • Καφεΐνη, ginkgo-biloba και μέλι
Η Κρέμα-Βάλσαμο “Varicobooster” είναι ένα από τα ελάχιστα προϊόντα για την πρόληψη της φλεβίτιδας, που περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ
Η κρέμα-βάλσαμο “Varicobooster” πωλείται μόνο στην αυθεντική συσκευασία με τον μοναδικό ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ!
Βρείτε τον στη συσκευασία!
”Περνώ πολύ χρόνο στο στρατόπεδο, κάτι που αναπόφευκτα φέρνει ως αποτέλεσμα κούραση και πόνο στα πόδια μου! Η κρέμα-βάλσαμο “Varicobooster” είναι το καλύτερο προϊόν που με βοήθησε να διατηρήσω την υγεία των ποδιών μου σε ιδανική κατάσταση. Προλαμβάνει την εμφάνιση ευρυαγγείας, καθότι είναι ιδανική για την πρόληψη της φλεβίτιδας!”
Αcαντηα, 55 ετών
”Στα νιάτα μου ασχολούμουν σοβαρά με τον αθλητισμό. Όταν έπρεπε να σταματήσω αυτή την ψυχαγωγία, εξαιτίας ενός τραυματισμού, στα πόδια εμφανίστηκε φλεβίτιδα και τα βράδια ένιωθα τα πόδια μου βαριά και να πονάνε. Η κρέμα-βάλσαμο “Varicobooster” με βοήθησε να καταπολεμήσω ακριβώς τα συμπτώματα της φλεβίτιδας. Τη συνιστώ!”
Ιναcηθσ, 35 ετών
”Η κρέμα-βάλσαμο “Varicobooster” ήταν για μένα μία ανακάλυψη. Μετά την εγκυμοσύνη άρχισε να εμφανίζεται η φλεβίτιδα στα πόδια με τρομακτική ταχύτητα, τα πόδια μου κουράζονταν γρήγορα και ο πόνος ήταν αφόρητος. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την κρέμα κάθε βράδυ και μέσα σε μιάμιση εβδομάδα μόνο πρόσεξα τα αποτελέσματα. Η ευρυαγγεία εξαλείφθηκε και νιώθω τα πόδια μου ελαφρά και δυνατά”
Μινερvα, 29 ετών
Καινούργια τιμή:
29EUR
Προηγούμενη τιμή:
58EUR
Τιμή: 29EUR